Kuinka piilottaa kuvasi Google-kuvissa

Olet varmasti toivonut useita kertoja, että voisit piilottaa intiimit valokuvasi älypuhelimeesi. Haluatko tietää, kuinka piilottaa valokuvat Google Kuvat -sovelluksessa? Uuden ominaisuuden julkaisun myötä voit kuitenkin piilottaa valokuvat Google-valokuvien yksityisessä kansiossa.

Google-kuvien automaattisen varmuuskopioinnin avulla käyttäjillä on mahdollisuus hallita valokuviaan päivittäin. Vaikka se saattaa tarjota kaikkien kuviesi tallentamisen Google-pilvessä helposti, luottamuksellisten kuviesi taakka ponnahtaa vahingossa muiden eteen. Tämä voi olla kiusallinen tilanne sinulle. Siksi on suuri tarve suojata kuviasi piilottamalla ne Google Kuviin.

Lue myös: Kuinka kaapata kaapatut videot ja valokuvat Samsung Galaxy S5: stä Google+ -palveluun

Arkistoi - yksityinen Google Photos -kansio

Google Kuvat -sovellus on käynnistänyt ominaisuuden, joka tunnetaan nimellä Arkisto, joka on saatavana sekä Android- että iOS-laitteille. Parasta on, että sitä on erittäin helppo käyttää ja se helpottaa kuviesi hallintaa yksityisemmällä tavalla.

Kuinka piilottaa Google-kuvat galleriasta?

  • Jos haluat tallentaa joitain kuvia, mutta et halua muiden näkevän niitä älypuhelimellasi, voit valita tietyt kuvat Google Kuvat -sovelluksesta.
  • Kun olet valinnut ne, voit painaa valikkopainiketta. Tämä painike sijaitsee sovelluksen oikeassa yläkulmassa.
  • Täällä kohtaat ilmoituksen, jossa lukee "Arkistoi". Kun tämä kuvake ponnahtaa ruudun alaosaan, voit napsauttaa samaa.

Tällöin kaikki valitsemasi valokuvat siirtyvät automaattisesti pääsyötteestä Google-valokuvien yksityiseen kansioon. Sinulle on helppo päästä tähän kansioon, eikä kukaan muu näe yksityisiä kuviasi. Aina kun haluat käyttää kuvia, voit siirtyä päävalikkokuvakkeeseen Google Kuvat -sovelluksessa. Valikossa, joka näyttää vaihtoehdon Arkisto, voit valita saman. Tämä yksityinen Google Photos -kansio avautuisi ja voit tarkastella luottamuksellisia kuvia. Lisäksi kaikki kuvat on lajiteltu aikajärjestyksessä.

On huomattava, että valitsemiesi kuvien tallentaminen Google Kuvat -sovelluksen Arkisto-kansioon vain piilottaa ne eikä poista niitä Google Kuvat -tililtä. Google Kuvat -sovelluksen arkistointiominaisuus on ensisijaisesti suunniteltu poistamaan Valokuvat-sovelluksen sotku. Voit käyttää sitä hyödyksi käyttämällä sitä Google-valokuvien yksityisenä kansiona. 9to5 Google ilmoittaa, että valokuvat näkyisivät edelleen albumissa ja näkyisivät Google Kuvat -sovelluksen hakutuloksissa. Siksi on suositeltavaa, että paras tapa estää luvaton tai tahaton käyttäjä näkemästä intiimiä kuviasi on poistaa ne lopullisesti.

Lue myös- Google Launcher ei toimi Galaxy S8: ssa - kuinka korjaan sen

Uusimmat viestit